Mluvené slovo na CD nosičích

Hudební oddělení Městské knihovny Blansko nabízí přes 90 titulů mluveného slovo k poslechu na CD nosičích. Polovinu tvoří nejrůznější pohádky. Dospělí zájemci si mohou vybrat některý titul ze zábavného slova, např. Jiří Sovák: Legendární scénky nebo klasiku české literatury, jako např. Karel Poláček: Muži v ofsajdu. Lze najít také kombinaci písní a mluveného slova, např. Zdeněk Podskalský: Ta naše písnička česká.

Pokud budete hledat na našich webových stránkách, zvolte v on – line katalogu, v horní liště (vyhledávat ve fondu knihovny ) hudební oddělení a poté dole do libovolného pole zadejte : mluvené slovo. Otevře se vám nabídka všech titulů, řazená abecedně podle názvu.

Obdobně, pokud hledáte nabídku titulů na CD či LP, zadejte si do libovolného pole buď CD nebo LP a otevře se vám nabídka na těchto nosičích, řazená dle názvu.

Pak jen stačí vybrat si a navštívit hudební oddělení knihovny, které nabízí také internetová a poslechová místa a navíc doplňkový prodej knih a časopisů, vyřazených z fondu knihovny.

Najdete zde také hudební časopisy a knihy z oblasti hudby, včetně životopisů zpěváků a skupin.

A malá prosba na závěr: pokud byste někdo doma vyřazovali starý nebo nehrající hudební nástroj (kytaru, housle…) zkuste jej přinést k nám. Poslouží jako doplňková výzdoba hudebního oddělení.

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.
Subscribe
Upozornit na
guest

0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments