Výběr novinek z hudebního světa

Podívejte se s námi, co je nového ve světě hudby!

Světové:

SUZZANE VEGA – CLOSE UP Vol 3, States of Being

Jedná se o desáté studiové album této americké folk-rockové zpěvačky a skladatelky a současně také třetí tématické album ze čtyř, které mapuje její uměleckou tvorbu. Vychází současně jako CD i LP. Sympatická zpěvačka si drží vysokou kvalitu své produkce, stejně jako zájem fanoušků i respekt hudebních kritiků. Jedná se o ucelenou čtyřdílnou kolekci, která začala vycházet v roce 2010 pod názvy: Close Up – Vol 1, Love Songs(červen 2010); následovalo Close Up, Vol 2, People & Places (říjen 2010). Třetí v pořadí je nyní vycházející Close Up Vol 3, States of Being a její posluchači se dočkají i čtvrtého CD z této kolekce.

RET HOT CHILI PEPPERS – I´M WITH YOU

Desáté studiové album rockové kapely, která je ověnčená multiplatinovými cenami a šesti cenami Grammy. Kapela náleží k nejdůležitějším v rockové historii. Aktuální singl „The Adventures of Rain Dance Maggie“ již nyní patří mezi velké současné rádiové hity. Celá kapela včetně nového kytaristy Joshe Klinghoffera se představí na speciálním koncertě den po vydání alba 30. srpna 2011 prostřednictvím živého přenosu v téměř dvaceti kinech po celé České republice a přehrají tak několika tisícům diváků celé nové album I´m With You.

DAVID GUETTA – NOTHING BUT THE BEAT

Francouský producent a DJ vydává pátou studiovou desku, která obsahuje dva velké hity a spoustu vyjímečné spolupráce. Popová megahvězda úspěšně kombinuje své djské zkušenosti a obohacuje tak střední proud o prvky klubové muziky a moderního r´n´b´. Komplet dvou CD vychází současně jako CD a LP. A výčet hostů na nové desce? Usher, Snoop Dogg, Akon, Jennifer Hudson, Sia, Timbaland nebo nový objev Dev.

 

Z českých interpretů upozorňujeme na novinku:

HANA ZAGOROVÁ – ZÍTRA SE ZVEDNE VÍTR

Zlatá kolekce, která vychází jako komplet 3 CD v jednom. Hity, balady, objevy z archivu i dvě zbrusu nové skladby.

Tento výběr je důkazem toho, že lze nově nahlédnout do zpěvaččiny hudební tvorby. Výsledná sestava obsahuje nejoblíbenější písně i s překvapením z archivu a úplné novinky s vlastními texty z pera Hany Zagorové.

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Hudební oddělení. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.
Subscribe
Upozornit na
guest

0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments