Ema a kouzelná kniha

Tak se jmenuje jedna z posledních knih spisovatelky Petry Braunové. V anketě dětských čtenářů se stala nejoblíbenější českou dětskou knihou za rok 2010.

Ema a kouzelná kniha

Petra Braunová

Kouzelný příběh desetileté dívky, která kolem sebe vidí poletovat víly a žije v domě pro opuštěné děti, je doplněn nádhernými ilustracemi Tomáše Řízka.

Kniha získala 1. místo v Ceně dětí a 1. místo v Ceně knihovníků. Ocenění bylo autorce předáno v Památníku národního písemnictví v Praze 13. dubna 2011 při příležitosti 18. ročníku ankety SUK.

Paní spisovatelku měly možnost vidět děti ze škol v Blansku a okolí již v minulých letech. V letošním roce ji opět rádi přivítáme v našem regionu během akcí, které se již tradičně organizují v rámci Týdne knihoven na podzim tohoto roku.

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality, Regionální oddělení. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.
Subscribe
Upozornit na
guest

2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
eva janišová
eva janišová
12 let před

chodím do 3.třídy ahledám obsah knihy Ema a kouzelná kniha od Petry Braunové ale nemužu jej najít pomohli by ste my moc děkuji.

Eva

Iveta Pernicová
Reply to  eva janišová
12 let před

Milá Evičko, na adrese http://www.citarny.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=2390:ema-a-kouzelna-kniha-novy-pibh-petry-braunove&catid=19&Itemid=4159&joscclean=1 najdeš obsah, na který ses ptala – stačí kliknout a máš ho 🙂 Měj se hezky a knížku si určitě přečti – vypůjčit si ji můžeš třeba v blanenské knihovně 😉