Fotoreportáž ze zahájení „UNIVERZITY“

Již počtvrté připravila Městská knihovna Blansko pro zájemce z Blanska a blízkého okolí projekt „Blanenská univerzita (nejen) pro seniory“.

Ve školním roce 2013/14 je tato pilotní akce blanenské knihovny věnována výuce lékařským tématům, proto také dostala výstižné pojmenování HODINKA S LÉKAŘEM.

Nábor vzdělávacího kurzu, jehož lektorování se ujal blanenský neurolog MUDr. Petr Klepal, byl započat v polovině května a díky obrovskému zájmu došlo během necelých třech týdnů k naplnění maximální kapacity kurzu.

V příjemné atmosféře středečního podvečera 11. 9. 2012 za účasti starosty města Blanska Ing. Lubomíra Toufara, který nad akcí převzal tradiční záštitu, a prvního místostarosty Ing Jiřího Crhy byl projekt zahájen.

Událost přibližují fotografie Ladislava Krále.

Hodinka s lékařem Hodinka s lékařem Hodinka s lékařem Hodinka s lékařem Hodinka s lékařem Hodinka s lékařem Hodinka s lékařem Hodinka s lékařem Hodinka s lékařem Hodinka s lékařem Hodinka s lékařem Hodinka s lékařem Hodinka s lékařem Hodinka s lékařem Hodinka s lékařem Hodinka s lékařem Hodinka s lékařem Hodinka s lékařem

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.
Subscribe
Upozornit na
guest

0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments