Studovna knihovny v nové podobě

Studovna v novémOd poloviny srpna tohoto roku slouží svým návštěvníkům studovna a čítárna a také cizojazyčné oddělení Městské knihovny Blansko v nové podobě.

Po takřka patnácti letech od otevření polyfunkční budovy na Rožmitálově ulici v únoru 1999, ve kterém sídlí knihovna, se v úvodu zmiňované prostory dočkaly rekonstrukce. Změny byly však výrazně limitovány stavebně architektonickým uspořádáním upravovaného interiéru. Prováděné práce směřovaly k celkovému odlehčení, provzdušnění a estetickému povýšení konkrétních místností s cílem vytvořit čtenářům vyšší uživatelský standard v propojení s kvalitnějšími pracovními podmínkami pro zaměstnance.

První postupně zveřejňované dojmy návštěvníků se jeví jako velmi pozitivní, což vyvolává u pracovníků knihovny pochopitelnou radost a potvrzení správnosti zvolené koncepce úprav.

Jistě vítaným doplňkem změn bude vytvoření volné internetové zóny v objektu Městské knihovny Blansko v průběhu září 2013.

Přiložené fotografie z archivu Městské knihovny Blansko zachycují zmodernizovaný interiér studovny, čítárny a cizojazyčného oddělení blanenské knihovny.

Studovna v novém Studovna v novém

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.
Subscribe
Upozornit na
guest

1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna Žáková
Anna Žáková
10 let před

Dobrý den, změna studovny a čitárny se POVEDLA. Je to tady moooooc příjemné…. :-)))))
S pozdravem
Anna Žáková