Závěrečné setkání výtvarného projektu KOUZLÍME S BARVAMI

Poslední předprázdninové setkání účastníků výtvarného projektu KOUZLÍME S BARVAMI, který organizuje Městská knihovna Blansko, se uskuteční ve středu 26. 6. 2013 v přírodním prostředí mimo město Blansko.

Na tomto kurzu se bude pokračovat v technikách barvy na hedvábí a proběhne také ztvárnění oblázkových jahod.

Lektorkou je opět paní Květa Pokorná.

Bližší informace v přihlášce a také ve studovně knihovny u Mgr. Jany Trubákové (trubakova@mk.blansko.cz).

Přihlášky přijímáme do pátku 21. 6. 2013, počet účastníků je omezen na deset.

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality, Kalendář. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.
Subscribe
Upozornit na
guest

1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Libuše Šimkůjová
Libuše Šimkůjová
11 let před

Dne 26.6.2013 jsem se zúčastnila výtvarného kurzu „KOUZLÍME S BARVAMI“. Děkuji paní Mgr. Janě Trubákové, že celou akci perfektně zorganizovala. Byla tam opravdu příjemná atmosféra, všechno, co jsme ke své práci potřebovaly, bylo zajištěno, dokonce i občerstvení. Velké díky patří lektorce paní Květě Pokorné, že se snaží své velké znalosti různých výtvarných technik předávat ženám, které o to mají zájem, a že tentokrát pro naše tvoření „propůjčila“ svou kuchyni na chalupě. Malovaly jsme na kameny jahody i jiná přírodní témata, zkoušely malovat na sklo, některé z nás si malovaly na šátky květinové motivy, mezi tím se na kamnech v hrnci vařila třezalka a v ní se barvily další šátky. Opravdu to byl příjemně strávený den. Přitom jsme se dozvěděly spoustu užitečných rad ohledně malování a barvení.
Myslím, že díky těmto dvěma podnikavým a šikovným ženám nás čeká ještě hodně zajímavých setkání, protože už teď mají spoustu nápadů na další činnost.
Ještě jednou díky.
Libuše Šimkůjová