O prvním večeru s psycholožkou a pozvánka na další setkání

V pátek 12. dubna 2013 jsme v Městské knihovně Blansko zahájili nový projekt – cyklus populárně – naučných přednášek z oblasti společenských věd, nazvaný Večer s psycholožkou aneb… .

Přednášky mají ucelené téma a budou se dotýkat aktuálních a někdy i palčivých problémů a situací našeho života.

Prvním tématem byla asertivita a vše kolem ní. Lektorkou pro všechna čtyři setkání v období duben – červen 2013 je mladá psycholožka PhDr. Kateřina Vrtělová. O problematiku asertivního chování byl ze strany blanenské veřejnosti velký zájem. Kateřina Vrtělová je opravdovou odbornicí v daném oboru, s posluchači pracuje interaktivní metodou, používá příkladů modelových situací pro přiblížení termínů. Lehce navázala kontakt s publikem, které se neostýchalo dotazovat. Dubnové setkání s psycholožkou se ukázalo jako přínosné s velmi příznivým ohlasem.

Další přednáška z projektu se uskuteční v pátek 17. května 2013 od 18 hodin v dětském oddělení Městské knihovny Blansko. Tématem tohoto večera bude šikana. Jak ji odhalit, jak jí předcházet a jak se jí bránit – to se dozvíme opět na setkání s doktorkou Vrtělovou.

Atmosféru večera s asertivitou přibližují fotografie Ladislava Krále.

Večer s psycholožkou Večer s psycholožkou Večer s psycholožkou Večer s psycholožkou Večer s psycholožkou Večer s psycholožkou Večer s psycholožkou Večer s psycholožkou Večer s psycholožkou Večer s psycholožkou Večer s psycholožkou Večer s psycholožkou Večer s psycholožkou

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.
Subscribe
Upozornit na
guest

0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments