Zpívaný životopis Jana Pavla II.

Velkolepý koncert SANTO SUBITO v podání dirigenta Piotra Rubika se přesouvá z Brna do Bratislavy. Mění se i termín koncertu z původního 14. 5. na neděli 12. června 2011 /začátek 18 hod. – NTC – Národní tenisové centrum Bratislava/.

Všechny vstupenky jsou platné a lze je tedy použít v Bratislavě. Je možnost také vstupenky od 9. 5. do 30. 5. 2011 vrátit na všech prodejních místech Eventimu.

Pro návštěvníky je připravena jako náhrada a omluva organizátorů – bezplatná autobusová doprava z Brna od haly Rondo do Bratislavy /v den koncertu/. Je určena pouze pro občany České republiky a je třeba zarezervovat místa v době od 9. 5. do 30. 5. 2011 na stránkách: www.eventim.sk

Organizátoři akce se všem omlouvají.

Podrobné informace : www.before.sk

SANTO SUBITO

Dílo je věnováno památce Jana Pavla II. jako připomínka jeho blahořečení, které se uskutečnilo 1. května tohoto roku a vystihuje nejdůležitější mezníky jeho života.
Charismatický polský dirigent Piotr Rubik kombinuje populární hudbu se symfonickým provedením, zpěv sólistů do mikrofonů s hudebním doprovodem orchestru a sboru.
Piotr Rubik absolvoval konzervatoř a hudební akademii Frederyka Chopina ve Varšavě. Stal se členem světoznámého orchestru Jeunesses Musicales International (JMI) a pod vedením Ennio Morricona studoval obor skladba filmové hudby v Sieně. Jeho nejvýznamnějším dílem je oratorium Ty jsi Petr (Tu es Petrus) věnovaný také Janu Pavlu II.

Příspěvek byl publikován v rubrice Hudební oddělení. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.
Subscribe
Upozornit na
guest

0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments