Nebojte se internetu – Den bezpečnějšího internetu

V letošním roce opět pokračujeme v pořádání základních kurzů „Nebojte se počítače“. Kurz je určen pro seniory, muže a ženy na MD i nezaměstnané. Koná se vždy tři středy v každém měsíci (9 vyučovacích hodin) od 8 do 11 hodin. Kurzovné je 200 Kč. Bližší informace získáte ve studovně a čítárně knihovny, p. Pavel Svoboda, tel: 516 410 101.

Druhý cyklus kurzů v tomto roce začíná ve středu 9. února 2011 od 8 hodin v Městské knihovně Blansko pod názvem „ Den bezpečnějšího internetu 2011“. Bližší informace získáte na :  www.saferinternetday.cz

Zábavnou, jednoduchou formou zjistíte, že „není myš jako myš a plocha jako plocha“. Než stisknete tlačítko, kterým se počítač zapíná, seznámíte se s klávesnicí, která vypadá sice podobně jako u starých psacích strojů, ale má navíc několik zásadně důležitých kláves. Zajímavější bude poznávání internetu a práce s portálem Seznam nebo vyhledávačem Google.

Po skončení kurzu bez problémů přijmete a odešlete e-mail, vytvoříte si svůj adresář a naučíte se bezplatně posílat SMS zprávy .

Pokud ještě stále váháte, bojíte se moderní techniky, máte ostych, překonejte ho a dokažte si, „že na to stačíte“.

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality, Kalendář. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.
Subscribe
Upozornit na
guest

0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments